Occasion lease voor particulieren | Privateleasen.nl

Occasion lease, interessant voor particulieren

occasion-lease-particulier-prive-leasen

Als je als particulier op zoek bent naar een (nieuwe) auto heb je twee keuzes. Je kunt een auto kopen of leasen. Het is voor jou als particulier behoorlijk prijzig om een auto in één keer te kopen - tenzij je geld in overvloed hebt. Het leasen van een occasion is daarom de perfecte oplossing. 

Occasion leasen

Een occasion is een relatief nieuwe auto. Vaak niet ouder dan 8 jaar en heeft niet meer dan 200.000 kilometer gereden. Het grootste deel van de afschrijving is al geweest en betaald door de vorige eigenaar. Hierdoor ben je goedkoper uit in de maand. 

Occasion privé leasen

Als je een occasion wil leasen middels private lease ben je aan het einde van je leasecontract geen eigenaar van de auto, maar lever je jouw lease auto weer in bij de leasemaatschappij. Het voordeel daarvan is dat je niet zit met de verkoop van de auto en je weer gemakkelijk een nieuwe lease auto kunt uitzoeken.

Private lease

Bij occasion lease betaal je een vast leasebedrag per maand gedurende jouw leasetermijn. Hoe lang jouw leasecontract loopt ligt aan wat je hebt afgesproken met de leasemaatschappij. Bij private lease weet je gelijk waar je aan toe bent. De verzekering, onderhoud- en reparatie beurten zitten bij je leasecontract inbegrepen. 

Een occasion leasen als particulier

Wil je een occasion leasen als particulier? Dat kan niet via privateleasen.nl, maar toch kunnen wij het wel voor jou mogelijk maken. Wij verwijzen je voor een particuliere aanvraag graag naar ons partnerbedrijf. Je kunt je leasebedrag berekenen en een aanvraag doen via onze andere website Autofinancier.nl, ook dan word je aanvraag doorgestuurd naar ons partnerbedrijf. Kun je de gewenste auto niet tussen ons aanbod vinden? Geen probleem! Ook als je jouw auto ergens anders gevonden hebt kunnen wij je verder helpen!